Projectmanagement

De kwaliteit van het projectmanagement in een organisatie is van grote invloed op het uiteindelijke eindproduct. OBS Techniek hecht hier veel waarde aan. In de eerste plaats omdat dit voor duidelijkheid en structuur zorgt. Daarnaast zorgt het voor het besparen van onnodige kosten, waarbij zowel wij als jij niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Zorgvuldige begeleiding, met oog voor kwaliteit

Georganiseerd projectmanagement

Een goed georganiseerd projectmanagement ontstaat niet zomaar. Hiervoor is jarenlange expertise nodig, waardoor alle kennis eenvoudig wordt verzameld. Zo dient er onder andere rekening te worden gehouden met de vereisten van de Veiligheid, Milieu en Gezondheid. Daarnaast moet er aan de financieel gestelde eisen worden voldaan. Tot slot zorgt jouw vaste contactpersoon, de projectleider, voor een duidelijke communicatie, waardoor je op de hoogte bent van alle processen en de voortgang van het project.

Onderhoud- en serviceprojecten

OBS Techniek vindt nazorg noodzakelijk en niet meer dan logisch. Daarom staan wij altijd paraat in het geval van een storing.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen over een project of ben je benieuwd naar onze manier van werken? Neem vandaag nog contact met ons op en we staan je met veel plezier te woord.

Projecten

Contact

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan vandaag telefonisch contact op, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Onze medewerkers staan je snel en met veel plezier te woord.

Goudstraat 1
2718 RD Zoetermeer
Nederland
+31 88 00 10 099
info@obstechniek.nl