Montage

OBS Techniek is al ruim 20 jaar actief in het monteren en installeren van machines in talrijke industrieën. Omdat wij graag een blik op de toekomst werpen, werken wij met de meest moderne en betrouwbare producten en materialen. Wij beschikken over een groot aantal monteurs die dagelijks bezig zijn met het assembleren van machines en componenten. Door onze projecten op een kwalitatief goede manier te begeleiden zorgen we ervoor dat we het beste eindresultaat behalen.

De montages en assemblages
van OBS Techniek

Assembleren vanuit de eigen werkplaats

De monteurs van OBS Techniek voeren de meeste assemblage projecten uit aan de Goudstraat in Zoetermeer. Vanuit onze moderne werkplaats. Kunnen wij uw projecten en machines monteren en assembleren.

Monteren op locatie

De meeste ervaring hebben we in het installeren van jullie project op locatie. Onze monteurs reizen al 25 jaar de hele wereld over om projecten turn key op te leveren aan onze klanten. Met een hoop ervaring een goede uitrusting en het beste gereedschap is een goed eindresultaat gegarandeerd.

Lid van de OBS Groep

OBS Techniek is onderdeel van de OBS Groep.
Hierdoor zijn we in staat om een totaalpakket op aan te bieden. Indien nodig kunnen we jullie helpen op het gebied van engineering, technische installaties, draai- en freeswerk, watersnijden en lasersnijden aan te bieden.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier.

Projecten

Contact

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan vandaag telefonisch contact op, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Onze medewerkers staan je snel en met veel plezier te woord.

Goudstraat 1
2718 RD Zoetermeer
Nederland
+31 88 00 10 099
info@obstechniek.nl