Geslaagde DoeDag in Techniek bij OBS Techniek!

  • 26 juli

Afgelopen zaterdag vond de Doedag in Techniek plaats in ons nieuwe pand in Pijnacker en wat een geweldige dag was het! ????

We waren verheugd om zoveel enthousiaste kinderen te verwelkomen die vol interesse de wereld van techniek ontdekten. Met interactieve demonstraties en hands-on activiteiten hebben we laten zien hoe spannend en veelzijdig techniek kan zijn.

Het was inspirerend om te zien hoe jong en oud met zoveel plezier deelnam aan de diverse activiteiten.

Bij OBS Techniek zijn we trots om een rol te spelen in het inspireren van de volgende generatie technici en ingenieurs.

Door hen kennis te laten maken met de nieuwste technologieën en innovaties, hopen we hun interesse en passie voor techniek verder te stimuleren.

Hartelijk dank aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt en heeft bijgedragen aan het succes ervan. We kijken ernaar uit om dit evenement volgend jaar weer te organiseren!

#OBSTechniek#DoedagInTechiek#TechniekInspiratie#Innovatie#ToekomstVanTechniek#Pijnacker#TechnischTalent#Evenement

Heb je vragen over een nieuwsbericht of ben je benieuwd naar onze manier van werken? Neem vandaag nog contact met ons op en we staan je met veel plezier te woord.

Ga op reis met
OBS Techniek

Contact

Heb je vragen of behoefte aan advies? Neem dan vandaag telefonisch contact op, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Onze medewerkers staan je snel en met veel plezier te woord.

Goudstraat 1
2718 RD Zoetermeer
Nederland
+31 88 00 10 099
info@obstechniek.nl