Partners

OBS Techniek is onderdeel van de OBS Groep. Hierdoor bieden wij een totaalpakket aan op het gebied van engineering, uitvoering van technische installaties, draai- en freeswerk, watersnijden en lasersnijden. Met behulp van deze diversiteit ontzorgen wij jaarlijks 1500 verschillende opdrachtgevers, verdeeld over 26 landen op de wereld. Met trots stellen we onze partners aan je voor.

OW Machinebouw is een bedrijf uit Zoetermeer met zeer uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen van machines op maat. Zij nemen de volledige ontwikkeling van een nieuwe machine of installatie compleet uit handen van de klant. Met behulp van een brede expertise is OW Machine in staat om de meest uiteenlopende projecten succesvol af te ronden, van engineering tot realisatie van het eindproject.

Intellistore is een intelligent opslag- en orderpickingsysteem. Robots sorteren de orders razendsnel, nauwkeurig en nemen minder opslagcapaciteit in. Met Intellistore wordt de efficiëntie en winstgevendheid van een magazijn verhoogd. Reden genoeg voor OBS Techniek om een zeer succesvolle samenwerking met Intellistore aan te gaan.

Op zoek naar een specialist in watersnijden? Laten de experts van 247 Watersnijden hier nu net 24 uur per dag, 7 dagen per week mee bezig zijn. Van glas tot metaal van 200 mm dik, 247 Watersnijden stelt dat ze bijna alles kunnen snijden. Al ruim 12 jaar staat 247 Watersnijden aan de top van de branche en helpen ze klanten uit heel Nederland van A tot Z.

CNC Verspanen is in staat om alles op het gebied van draai- en freeswerk te verzorgen. Dankzij een groot netwerk aan toeleveranciers is geen project te gek. Het grote voordeel van CNC Verspanen is dat je geniet van het werken met een toeleverancier voor alle producten of diensten. En dat tegen een waanzinnige prijs-kwaliteitverhouding.

The Art of Automations. Artomations is dé specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van innovatieve besturingstechnieken en custom-made softwareapplicaties. Het team van Artomations is gespecialiseerd in Industrial Automation en Motion Control. Dit maakt van hen een uiterst geschikte partner voor machinebouwers en system integrators.

Vanuit de ‘Smart Factory’ in Pijnacker levert 247 Lasersnijden talloze projecten af. Het lasersnijden doen ze met behulp van de meest innovatieve en duurzame machines en systemen, terwijl men gebruik maakt van een digitale werkvorm. Hierdoor is de kwaliteit van alle communicatie geperfectioneerd en zijn ze in staat om zowel massaproductie als op maat gemaakte projecten binnen no-time te realiseren. En dat met behulp van de nieuwste technieken.